-

Gözden kaçırmayın

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Sulusaray'da meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptıOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı, Sulusaray'da meydana gelen 5.6 şiddetindeki depremle ilgili açıklama yaptı

Ordu'nun Çamaş ilçesinde düzenlenen bir mitingde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zekai Sana, parti yetkilileri ve kalabalık bir katılımcı grubu buluştu. Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İl Başkanı Bülent Akpınar, Çamaş Belediye Başkan adayı Leyla Çıtır gibi CHP temsilcileri de etkinlikte yer aldı.

Mitinge yoğun ilgi gösteren kadınlar, mekanın yanı sıra balkonları da doldurarak desteklerini açıkça gösterdiler. İlçe Başkanı Kadir Ağırtaş ve Kadın Kolları İl Başkanı Sakine Kuzu'nun da aralarında olduğu parti üyeleri, katılımcılara seslenerek CHP'nin yerel yönetimlerdeki vizyonunu ve hedeflerini anlattılar.

Bu buluşmanın amacı, seçim dönemi faaliyetlerini halka duyurmak ve CHP'nin Ordu'daki politikalarını tebliğ etmekti. Katılımcılar, CHP yetkililerinin konuşmalarını dikkatle dinledi ve etkinliğin sonunda büyük bir coşkuyla etkinliğe katılan herkesi alkışladılar.

#CHP #OrduBüyükşehirBelediyeBaşkanlığı #ZekaiSana #AylinNazlıaka #BülentAkpınar #LeylaÇıtır #kampanya #seçim #kadınlar #parti #toplantı #katılımcılar